Kleding

Binnen SV Trios gelden er voor gymnastiek en turnen regels met betrekking tot de kleding die gedragen mag worden. In trainingen zijn deze regels natuurlijk minder streng dan op wedstrijden.

Alle leden kunnen aan hun leidster vragen om het hiervoor bestemde formulier in te vullen en mailen naar pakjes@trioshengelo.nl  

De bronafbeelding bekijken

Voor de meisjes geldt dat een turnpakje wenselijk is in de trainingen, en verplicht is tijdens wedstrijden. Als het echt niet anders kan mag een wit (Trios) shirt met een donkere legging. We vragen iedereen bij wedstrijden witte (turn)schoenen met witte sokken te dragen, of op blote voeten te turnen.

Ook jongens hebben natuurlijk wedstrijden, en op deze wedstrijden dragen ze een Trios – shirt met een blauwe broek. De blauwe broek is bij een sportwinkel te krijgen, het shirt kan via de vereniging worden aangeschaft door het hiervoor bestemde formulier in te vullen en te mailen naar pakjes@trioshengelo.nl of deze af te geven aan de eigen leiding. Ook hier witte (turn)schoenen met witte sokken te dragen, of op blote voeten te turnen.

De kleding die door onze leden op trainingen of wedstrijden gedragen wordt is te verkrijgen via hiervoor bestemde formulieren. Informatie of bestellingen gaan via de onderstaande personen:

Anne Koomen  Recreatie gymnastiek/ turnen pakjes@trioshengelo.nl