04 Jul 2020

Ouder en kindgym feest

Ieder jaar wordt er aan het eind van het sportseizoen samen met andere verenigingen een afsluitende activiteit voor de ouder en kindgym georganiseerd.

Lees meer »
16 Apr 2020

Algemene ledenvergadering

Update 31 maart:

Beste leden, ouders/ verzorgers en trainers,

Na aanleiding van de persconferentie op dinsdag 31 maart, zijn de maatregelingen tot en met 28 april verlengt. Dit houdt voor onze vereniging in dat er geen activiteiten (trainingen, activiteiten, wedstrijden en vergaderingen) kunnen plaats vinden tot en met 28 april. Ook valt hier de algemene leden vergadering onder. Hiervoor wordt wanneer er meer duidelijkheid is rondom het corona virus een datum voor gepland.

Zodra er een nieuwe update komt rondom deze situatie zullen wij u opnieuw informeren.

 

Wijkcentrum Hengelose Es, Uitslagsweg 47, 7556 LN Hengelo (ov) 20:00

Vacante bestuursfunctie:

Sportvereniging Trios is opzoek naar iemand die de ledenadministratie wil bijhouden. De ledenadministratie houdt zich bezig met de aan- en afmeldingen en reageert hierbij op de mail op vragen die hieraan gerelateerd zijn.

Als ledenadministratie werk je in het programma digimembers, in dit programma worden de aanmeldingen verwerkt.

Wanneer jij de ledenadministratie wilt bijhouden voor sportvereniging Trios ben je ook lid van het algemene bestuur van onze vereniging. Het algemene bestuur komt iedere maand bijeen voor een vergadering. In deze vergadering heb jij net als iedereen in het bestuur een stem.

In totaal ben je ongeveer 3 uur per week kwijt aan de ledenadministratie en één keer per maand aanwezig bij de bestuursvergadering.

Lijkt jou het leuk om vrijwilligerswerk te doen bij een sportieve maar vooral ook een gezellige vereniging, met een leuke bestuurstaak? Neem dan contact op via de mail of Facebook. Voor vragen kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen.

info@trioshengelo.nl

Lees meer »
04 Jul 2020

Afsluiting gymseizoen

Lees meer »
17 May 2020

Fietstocht + high tea

Voor de senioren van onze vereniging

Lees meer »